Silmäkirurgia

Suurin osa silmävaivoista paranee lääkkein, mutta joskus mittava esim. silmän sarveiskalvon tai luomien kirurgia on tarpeen. Silmäkirurgialla hoidetaan mm:

  • silmän alueen vammoja (esim. silmäluomien ja sarveiskalvon haavat)
  • kasvaimia (esim. silmäluomien rauhaskasvaimet) sekä
  • synnynnäisiä / perinnöllisiä rakennevikoja (esim. entropion, ektropion, distichiasis-ripset, ektooppiset ciliat, vilkkuluomen kyynelrauhasen prolapsi eli cherry eye, dermoidit).

Silmäkirurgia

Suurin osa silmävaivoista paranee lääkkein, mutta joskus mittava esim. silmän sarveiskalvon tai luomien kirurgia on tarpeen. Silmäkirurgialla hoidetaan mm: silmän alueen vammoja (esim. silmäluomien ja

Lue lisää »

Silmän alueen vammat

Koiran tai kissan silmät voivat vaurioitua eri tavoin. Vamma voi syntyä esimerkiksi terävän esineen raapaistessa silmää, silmään kohdistuu isku tai siihen on päässyt syövyttäviä aineita.

Lue lisää »

Silmän alueen kasvaimet

Silmän alueella esiintyy useita erilaisia kasvaimia, jotka voivat tarvita kirurgista toimenpidettä. Hoito määritellään diagnoosin ja yksilöllisten tekijöiden pohjalta.

Lue lisää »

Silmänpoisto

Silmänpoisto on hyvä vaihtoehto silloin, kun silmä on kipeä ja sokea eikä lääkehoito tehoa kipuun. Silmänpoistossa silmämuna poistetaan ja silmäluomet ommellaan kiinni.

Lue lisää »

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.
Olet nyt varjossa STAGING ("staging2"). Poistu