Koirahieronta

Hieronta rentouttaa kireitä lihaksia ja parantaa verenkiertoa samoin kuin ihmisilläkin. Hieronnalla on positiivisia vaikutuksia, sillä verenkierron vilkastumisen myötä imunesteiden ja ravinteiden kulkeutuminen kudoksiin kohenee. Hieronta on hyväksi lihasten hyvinvoinnin ylläpitämiselle. Koirahieronnasta on hyötyä erityisesti urheilevien tai muuten paljon liikkuvien sekä nivelongelmaisten koirien hoidossa.

Koirahieronta toimii loistavasti ennaltaehkäisevänä hoitona, vaikka potilaassa ei olisi näkyvää vikaa. Hieronta ja lihasvenyttely auttavat lihaksen elastisten ominaisuuksien ylläpidossa, jolloin lihas kykenee toimimaan täydellä teholla – tämä taas puolestaan alentaa vammojen syntymisen riskiä rasituksessa.

Koirahieronta

Hieronta rentouttaa kireitä lihaksia ja parantaa verenkiertoa samoin kuin ihmisilläkin. Hieronnalla on positiivisia vaikutuksia, sillä verenkierron vilkastumisen myötä imunesteiden ja ravinteiden kulkeutuminen kudoksiin kohenee. Hieronta

Lue lisää »

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.
Olet nyt varjossa STAGING ("staging2"). Poistu