Hoitajakäynnit

Ammattitaitoiset klinikkaeläinhoitajamme työskentelevät klinikoillamme monipuolisissa tehtävissä. Klinikkaeläinhoitajamme esimerkiksi toimivat eläinlääkärin avustavana työparina, huoltavat eläinlääkinnällistä välineistöä, tekevät laboratoriotutkimuksia, ottavat röntgenkuvia ja työskentelevät leikkaussalissa. Tämän lisäksi he huolehtivat klinikalla usein myös siisteydestä ja hygieniasta.

Klinikkaeläinhoitaja huolehtii lemmikkisi hyvinvoinnista ennen mahdollista toimenpidettä, toimenpiteen aikana ja myös sen jälkeen. Lisäksi he antavat tarvittaessa neuvoja ja auttavat sinua ja lemmikkiäsi pienissä arjen haasteissa.

Hoitajakäynnit

Ammattitaitoiset klinikkaeläinhoitajamme työskentelevät klinikoillamme monipuolisissa tehtävissä. Klinikkaeläinhoitajamme esimerkiksi toimivat eläinlääkärin avustavana työparina, huoltavat eläinlääkinnällistä välineistöä, tekevät laboratoriotutkimuksia, ottavat röntgenkuvia ja työskentelevät leikkaussalissa. Tämän lisäksi he

Lue lisää »

Tikkien poisto

Hoitajamme poistavat hoitajakäynnillä tikit, jotka eläinlääkärimme on määrännyt poistettavaksi hoitajan toimesta. Varaathan ajan hoitajakäynnille puhelimitse.

Lue lisää »

Koiran kynsien leikkaaminen

Mikäli et halua, tai pysty itse leikkaamaan koirasi kynsiä, niin autamme sinua mielellämme. Leikkaamme koirasi kynnet hoitajakäynneillä. Mikäli kynnenleikkuu vaatii rauhoitusta esim. koira on erittäin

Lue lisää »

Tassukarvojen siistiminen

Jos tassukarvat ovat päässeet kasvamaan pitkiksi, on ne hyvä siistiä lyhyemmäksi. Hiivat ja bakteerit kasvavat helposti lämpimässä ja kosteassa tassunpohjassa. Tassukarvojen pitäminen lyhyenä helpottaa tassujen kuivaamista

Lue lisää »

Punkin poisto

Mikäli punkin poistaminen tuottaa sinulle haasteita syystä mistä hyvänsä, niin autamme sinua mielellämme. Varaa punkinpoistoaika hoitajalle puhelimitse.

Lue lisää »

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.
Olet nyt varjossa STAGING ("staging2"). Poistu