Omaeläinsairaala Mevet

Päivystys: 24/7
1,99€/min + pvm/mpm

Ajanvarauksella

Maanantai 07:30-20:00
Tiistai 07:30-20:00
Keskiviikko 07:30-20:00
Torstai 07:30-20:00
Perjantai 07:30-20:00
 • Yleistä
 • Hinnasto
 • Henkilökunta
 • Palvelut
 • Ennen käyntiä
 • Saapuminen ja pysäköinti
 • Ajanvarauksen peruuttaminen

Ajanvarauksella

Maanantai 07:30-20:00
Tiistai 07:30-20:00
Keskiviikko 07:30-20:00
Torstai 07:30-20:00
Perjantai 07:30-20:00

Eläinlääkintää yli 45 vuoden kokemuksella

Omaeläinsairaala Mevet on vuonna 1974 perustettu, Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva arvostettu, huippuluokan eläinsairaala. Mevet on Suomen ensimmäinen yksityinen pieneläinsairaala. joten tarjoamme kaikki pieneläinten perusterveydenhoidon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon palvelut yli 45 vuoden kokemuksella.

Otamme arkisin ajanvarauksella vastaan rokotukseen tulijoita, terveystarkastuksia, akuutteja sairaustapauksia sekä lähetepotilaita jatkotutkimuksiin. Lisäksi hoidamme leikkaus- ja hammaspotilaita sekä fysioterapia-asiakkaita. 

Sairaalaosasto sairaala- ja tehohoitoa varten

Mevetissä on sairaalaosasto, jossa voidaan hoitaa sairaala- tai tehohoitoa vaativia potilaita. Osa päivystyspotilaista jää sairaalahoitoon yön yli tai jopa pidemmäksi aikaa, jos se on toipumisen ja hoidon kannalta suositeltavaa. Sairaalassa pystymme monitoroimaan potilaita tarkasti vuorokauden ympäri ja tarjoamaan hoitoa ja lääkityksiä potilaille aina sen hetkisen tilanteen mukaan. Sairaalahoidosta ja vierailuista sovitaan aina yhdessä omistajan kanssa tapauskohtaisesti.

Kaikille sairaalaan jääville potilaille tehdään vuorokausikohtainen, joka aamu päivitettävä, hoitosuunnitelma. Potilaat pääsevät säännöllisesti ulos tarpeilleen, mikäli se on terveydellisistä syistä mahdollista. Huolehdimme sairaalaan jäävien potilaiden ravitsemuksesta potilaskohtaisesti sairaudet ja allergiat huomioiden. Tarvittaessa sairaalassa on valmius ruokkia potilaita myös ruokintaletkun kautta, mikäli syömättömyys hidastaa toipumista tai vaarantaa potilaan terveyden.

Oma veripankki

Sairaalassamme on oma veripankki, joten varastossamme on jatkuvasti tarjolla punasoluja ja plasmaa, joilla autamme esimerkiksi äkillisestä anemiasta, vakavasta tulehduksesta tai kyynpuremasta kärsiviä koiria.

Tähystystutkimukset ja -leikkaukset

Teemme myös korvien, virtsarakon, suoliston ja keuhkojen tähystystutkimuksia. Tähystystutkimuksessa voidaan kuvauksen lisäksi ottaa näytteitä esimerkiksi suoliston ja virtsarakon seinämästä tai keuhkoista. Tähystyksen avulla on myös mahdolsta poistaa vierasesineitä mahalaukusta tai keuhkoputkista sekä tehdä välikorvan huuhteluita ja kasvainten poistoja korvakäytävästä. 

Kattava tutkimuslaiteisto

Klinikallamme on kattava tutkimuslaitteisto. Tutkimuksiin voi kuulua laboratoriotutkimuksia, röntgenkuvaus tai ultraäänitutkimus, joiden tulokset saadaan heti tutkimuksen jälkeen. Apuna voidaan käyttää myös tietokonetomografia eli CT-kuvausta ja tähystystutkimuksia. CT-kuvaus mahdollistaa esimerkiksi pään kuvantamisen ja antaa huomattavasti röntgenkuvausta enemmän tietoa kuvattavasta kohteesta. 

24/7 päivystys

Päivystykseen voi tulla mistä vain ja milloin vain. Mahdollisuuksien mukaan soita ennen päivystykseen tuloa, niin voimme tarvittaessa valmistautua tuloosi. Hoidamme päivystyspotilaita ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta kiireelliset hätätapaukset edellyttävät joskus hoitojärjestyksen muuttamista.

Hinnasto

Alla ylei­sim­pien toi­men­pi­tei­den hin­to­ja. Hin­nat si­säl­tä­vät klinikkamaksun. Hin­nat eivät sisällä käyn­nil­lä käy­tet­tä­viä lääkeaineita, lääkekäsittelymaksuja, mah­dol­li­sia klinikalta mu­kaan tu­le­via lääk­kei­tä tai tar­vik­kei­ta. Leikkaushinnat eivät sisällä kauluria tai haavasuojapukua.

An­nam­me tar­vit­taes­sa mie­lel­läm­me hin­ta-ar­vioi­ta muis­ta toi­men­pi­teis­tä.  Mak­sa­mi­nen on mah­dol­lis­ta myös Re­surs Ban­kin tai Col­lec­tor Ban­kin laskulla, li­sä­tie­to­ja kli­ni­kal­ta.

Vii­kon­lop­pui­sin ja öisin toi­men­pi­de­mak­sui­hin li­sä­tään päi­vys­tys­li­sä, joka on lau­an­tai­sin +50 %, sun­nun­tai­sin +100 % ja öisin +100 %. Päi­vys­tys­li­sä kos­kee vain eläinlääkärin toi­men­pi­de­palk­kioi­ta. Tarvike-, la­bo­ra­to­rio-, laite- ja lää­ke­ku­lut sekä klinikkamaksu ovat päi­vys­ty­sai­ka­na­kin nor­maa­li­hin­tai­sia.

Eläinlääkärikäynnit
Peruskäynti 113
Laaja peruskäynti 144
Kissan kastraatioleikkaus 120
Kissan sterilisaatioleikkaus 172
Koiran kastraatioleikkaus (alle 20 kg) 314
Koiran kastraatioleikkaus (20–40 kg) 354
Koiran kastraatioleikkaus (yli 40 kg) 399
Narttukoiran sterilisaatioleikkaus (alle 20 kg) 425
Narttukoiran sterilisaatioleikkaus (20–40 kg) 494
Narttukoiran sterilisaatioleikkaus (yli 40 kg) 545
Narttukoiran tähystyssterilaatio 773
Koiran rokotus (+ rokotteiden hinta) 64
Kissan rokotus (+ rokotteiden hinta) 64
Kissan hammaskivenpoisto 313
Koiran hammaskivenpoisto 313-365
Hoitajakäynnit
Hoitajakäynti, lyhyt 19.8
Hoitajakäynti, pitkä 33
Kynsien leikkaus, hoitaja 19.8
Viralliset terveystutkimukset (ei sis. lääkkeitä eikä lääkekäsittelymaksuja n. 10-20 € )
Virallinen lonkkakuvaus 160
Virallinen lonkka- ja kyynärnivelkuvaus 197
Virallinen selkäkuvaus (LTV, SP, VA) muun röntgenkuvauksen yhteydessä 131
Virallinen sydänkuuntelu tai polvitarkastus muun toimenpiteen yhteydessä 41
Viralliset terveystutkimukset, ryhmähinnat (väh. 4 koiraa) (ei sis. lääkkeitä eikä lääkekäsittelymaksuja n. 10-20 € )
Virallinen lonkkakuvaus 146
Virallinen selkäkuvaus (LTV, SP, VA) muun röntgenkuvauksen yhteydessä 131
Virallinen sydänkuuntelu tai polvitarkastus muun toimenpiteen yhteydessä 35
Kirurgiset toimenpiteet ja kuvantaminen
Risitisiteen korjausleikkaukset (hinta riippuu leikkaustekniikasta ja mahdollisesta sairaalahoidosta) 1800-3500
Niveltähystykset (arthroskopiat) Kysy arviota
Nivelten CT-kuvaukset (tietokonetomografia) Kysy arviota
Vatsaontelon/keuhko-ontelon CT-kuvaukset, sis. varjo-aineen Kysy arviota

Henkilökunta

Ennen käyntiä

Potilasohje anestesiatoimenpiteeseen saapuvalle:

Mikäli lemmikkisi on tulossa leikkaukseen tai muuhun anestesiaa vaativaan toimenpiteeseen esim. hammashoitoon lue ohjeet mm. paastotuksesta, lääkityksistä ja rasvahappovalmisteiden käytöstä täältä: potilasohje anestesia

 

Koronainfo:

 • Asioi meillä vain terveenä
 • Desinfioi kätesi klinikalle saapuessasi
 • Vain 1 saattaja klinikalle per lemmikki
 • 2 metrin väli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan
 • Käytä maskia

Saapuminen ja pysäköinti

Vastaanottomme Vihdintien puoleisessa päädyssä Karvaamokujalla on 2 autopaikkaa, joista toinen on invapaikka

Sisäpihalla 4 autopaikkaa, ajo Höyläämötien puolelta

Pysäköintihallissa 10 autopaikkaa (avoinna arkisin 7.30-22.00 ja viikonloppusin 10-17). Ajo pysäköintihalliin tapahtuu sisäpihan ajoluiskan kautta. Alhaalla on summeri – ovi avataan vastaanotosta. Asiakaspaikkamme sijaitsevat pysäköintihallin oikeanpuoleisella seinustalla. Hallista on käynti rappusia pitkin pääsisäänkäyntimme viereen.

Ajanvarauksen peruuttaminen

Peruutukset 12 h ennen varattua aikaa

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa.

Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

Palvelut

Rajaa näytettäviä palveluita

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.
Olet nyt varjossa STAGING ("staging2"). Poistu